Rólunk Mondták – Máltai Cégalapítás

  • Home
  • Rólunk Mondták – Máltai Cégalapítás

Rólunk Mondták – Máltai Cégalapítás

Nagy Renáta: „Férjemmel online marketing ügynökséget vezetünk és terjeszkedni szerettünk volna nemzetközi szinten is. Ehhez EU-s adószám szükséges a számlák és adózás miatt. Utánanéztünk a külföldi cégalapításoknak, majd a máltai cégalapítás mellett tettük le a voksunkat. Hogy miért pont Máltán? Mert itt 5 %-nyi a valódi adóterhelés. A cégalapításhoz csupán egy részvényesre, egy igazgatóra és egy titkárra volt szükségünk. Találtunk egy itthoni céget, amely a világ több országában alapít cégeket, könyveléssel foglalkozik. Kértünk időpontot online megbeszélésre, majd skype-on keresztül sikerült is megalapítani első külföldi cégünket. Kiutazás nélkül, elég egy megbízott. Én csak ajánlani tudom.”

Juhász Gergely: „Az egyetem elvégzése után megházasodtam. Az évfolyamtársaim már egyetem alatt csaltak külföldre, ebben a feleségem is támogatott, így kiköltöztünk Máltára. Rögtön kaptunk állást a feleségemmel együtt (turizmus-vendéglátás szakon végeztünk), illetve béreltünk egy nagyobb házat 6 szobával. Kedvesem csak a kezdet kezdetén szeretett volna dolgozni, később egy saját apartman volt az álma. Ezt szerencsére hamar elértük, viszont a saját apartmanhoz saját cégre is szükség van. Norbi (évfolyamtársam) már rendelkezett saját céggel, így bátran ajánlotta a könyvelőjét, aki máltai cégalapítással is foglalkozik. A cég bejegyzéséhez szükséges idő 3-4 hét volt, szerencsére 3 hát alatt elfogadták. Teljesült a kedvesem álma, saját apartmanja van.”

Péter: „Magyarországon élek, itt is dolgozom, de külföldi megrendeléseim miatt szükségem volt egy EU-s adószámra. Van egy itthoni cégem, de a magyarországi magas adózás miatt nem kiváltottam az adószámot, hanem alapítottam egy külföldi céget, és ehhez igényeltem az EU-s adószámot. Körbenéztem a neten, nekem a máltai cégalapítás volt a legszimpatikusabb, mivel a külföldieknek jelentős adókedvezményeket nyújtanak, illetve a céglapításhoz kiutaznom sem kellett, zökkenőmentesen online megoldható volt a Simfalogic Corporation-nak köszönhetően. A cég segítette a céglapítást, székhelyet biztosít, könyvel, segített a máltai bankszámlanyitásban. Örülök, hogy rájuk találtam!”